Értékesítés

Napjainkban a rádióban elhangzó szignál az egyik leghatásosabb formája a reklámozásnak, ugyanis mindenki hallgat rádiót, ráadásul a hanganyagok többször kerülnek sugárzásra, így a hallgatók körében komoly százalékban rögzül az elhangzott szöveg.

A Sopron Rádió az egyetlen helyi kereskedelmi rádióadó Sopronban. A régióban közel 120.000 hallgatót ér el, komoly hallgatottsággal rendelkezik a környező városokban, mint például Fertődön, Kapuváron, Csornán, Győrben, de még Szombathelyen is.

Változatos zenei kínálatával, igényes, szórakoztató műsorstruktúrájával, a komoly szakmai tapasztalattal rendelkező munkatársak dinamikájával a Sopron Rádió nap mint nap megbízható társként van jelen a munkahelyeken, autókban, otthonokban, üzletekben.

A SALES Team a cégek arculatához külön-külön marketing-csomagokat dolgoz ki, így a hatékonyság garantált partnereink számára.

Ügyfeleink a reklámmegjelenések széles palettájából választhatnak. A megszokott reklámtól, a reklámriporton át a szponzorációig.

A reklámszövegek kitalálásban a SALES Team tagjai készséggel állnak rendelkezésre.

A Sopron Rádió vállal kitelepüléseket is, amelyek számos cég életében óriási népszerűségnek örvendenek. Munkatársaink a külső helyszínről élőben bejelentkeznek.

 

Keressék értékesítési munkatársainkat:

99/51-33-52


Partnereink

Média Mecenatúra Sopron fekiwebstudio MKB Aréna Zene.hu

A Sopron Rádió műszaki színvonalának emelése az eredményesség növelése céljából 2.547.000 Ft értékben valósult meg az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával 2007-től.

© 2010. Sopron Rádió, FM 94.1 | Minden jog fenntartva.