Czupy Laura

szerkesztő - műsorvezető
Czupy Laura

Csillagjegy: Skorpió


Ars poetica/Magamról:


Nálam mindig úgy indul a nap, hogy hagyok magamnak még két szundit! Már több, mint tíz éve dolgozok rádióban, lassan nem is tudok másra gondolni, csak potméterekre és hangsávokra. A magánéletben díjazom a csendet, szeretek sportolni: squash, kondi, séta-kocogás az erdőben-NEM futás! Szeretem a Napon napozást télen-nyáron! Utálom az emberi butaságot, irigységet és a sorban állást.

 

 

 

 

 

Kedvencek:

Étel/Ital: Nem vagyok vegetáriánus, de kerülöm a hús fogyasztást. Helyette sok rizst és zöldséget eszek, lehetőleg helyi, magyar termelőktől. Kedvelem a mediterrrán ízvilágot, édességből pedig bármi jöhet :-) Nappal vizet és kávét iszok, ünnepi estéken fehérbort, vagy gin tonicot.

Zenekar:
Jobban szeretem a "klasszikusokat": Simply Red, Sting, George Michael, Take That, Jamiroquai, Lenny Kravitz. De ha jó a dallama, bármit szívesen hallgatok metáltól a houseig.

Színész/Színésznő:
Michelle Pfeiffer, Jeremy Irons, Colin Firth, Alan Rickman, itt is a régi vonal részesül előnyben...

Film:
Áááá, nincs olyan! Mindig az, amelyik utoljára tetszett.

Állat:
Bullldog kutyagazdi vagyok. Nézni pedig nagyon szeretem a pandát és a törpe vízilovat, de ők még a kertben sem éreznék jól magukat nálam :-(


Partnereink

Média Mecenatúra Sopron fekiwebstudio MKB Aréna Zene.hu

A Sopron Rádió műszaki színvonalának emelése az eredményesség növelése céljából 2.547.000 Ft értékben valósult meg az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával 2007-től.

© 2010. Sopron Rádió, FM 94.1 | Minden jog fenntartva.